5 Nap a Városban

5 Nap a Városban

5 Nap a Városban - Indulás!

2017. február 11. - villgabor

93c0b3b24e942a6b3b855275e0f1be99.jpg

El tudnál tölteni 5 napot egy idegen városban? Túl kevés, vagy túl sok ez az idő?

5 napot eltölteni egy idegen ország, idegen városában sokaknak kihívást jelent. Vagy azért mert túl hosszú ez az idő, és hamar eljön a "mi mást lehet még itt csinálni" érzés, vagy túl kevésnek érezzük, és nem tudjuk eldönteni, miket nézzünk meg. Saját tapasztalataink alapján a világ legkülönbözőbb városaiba invitálunk titeket, és megmutatjuk, hogy tölthettek el ideálisan 5 teljes napot. Európa, Amerika, sőt még Ázsia is helyszínül szolgál majd. A napi programok, látnivalók és múzeumok mellett, kitérünk majd a helyi szokásokra, specialitásokra, sőt egy kis gasztronómiát is csempészünk az utazásba. Minden héten új városba viszünk el benneteket!

További érdekességeket, képeket, és videókat osztunk meg az utazásainkról a facebook oldalunkon, tehát érdemes lesz ott is követni minket (facebook.com/5napavarosban).

Minden vasárnap este olvashattok a helyszínekről egy tartalmas bejegyzést, de a hét többi napján sem hagyunk titeket élmény nélkül. Hiszen, a már említett facebook oldalon, nap mint nap láthattok az adott heti városról képeket, rövid beszámolókkal.

Egy kis kedvcsinálóként, íme, pár város, melyekről szó fog esni:

  • Lisszabon
  • New York
  • London
  • Los Angeles
  • Bangkok
  • Berlin

És még sok-sok más…

A következő héten indul az első utazás, úti célunk pedig rögtön a tengerentúlon lesz. Nyugati világ felé indulunk, de nem állunk meg az Egyesült Államok keleti partján. Átrepülve az egész országot, egészen Los Angeles-ig, az Angyalok városáig utazunk. Rengeteg lehetőségünk van a várost kiélvezni, így valóban kihívás lehet csak 5 napot eltölteni ezen a csodás helyen, ahol a legnagyobb filmsztárok is élnek.

Tehát, az öveket becsatolni, az első megálló: Los Angeles

 

 Kövess minket facebookon: facebook.com/5napavarosban

A bejegyzés trackback címe:

https://5napavarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr5312249030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása