5 Nap a Városban

Toszkán Útinapló

2017. március 27. - schrekuci

20160802_102514.jpg

Ezen a héten visszatértünk Európába és egy kis szeletét megnéztük Olaszországnak. Firenze, Pisa és a lenyűgöző Chinqueterre. 

Tovább

5 Szeles Nap Chicagoban!

thumb_img_8467_1024.jpg

Újra az Egyesült Államok felé vettük az irányt ezen a héten, és egészen az ország Észak-Keleti régiójának egyik legszebb városába látogattunk, Illinois államba, Chicago-ba! Ahogy az elmúlt 4 hétben, most is, hét közben már láthattátok a Facebook oldalunkon, hogy merre jártunk, de most lássuk részletesen ezt a bizonyos 5 napot!

Tovább

5 Nap Berlin-ben!

berlin4.jpg

Második úticélunkkal visszatérünk Európába és eltöltünk 5 napot a német fővárosban. Tartsatok velünk, hiszen Berlinben a techno őrülettől kezdve a kultúra szerelmeséig mindenki megtalálja a számításait! Az utazást teljes mértékben pénztárcabarátra szabtuk, azért mégiscsak egyetemisták vagyunk.

Tovább

5 Nap Los Angeles-ben!

losangeles.jpg

Ahogyan azt már a múlt héten is ígértük, utazásunk első állomása az Egyesült Államok nyugati partján fekvő Los Angeles városa volt. Hétközben a Facebook oldalon már láthattatok infó morzsákat arról, hogy az egyes napokon merre érdemes járni, de most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Los Angeles-ben!

Tovább