5 Nap a Városban

Hétvégi kiruccanás Velencébe!

2017. május 07. - schrekuci

18194845_1890792671178071_6182001904223337035_n.jpg

Velence: A lagúnák városa. Egyszer mindenkinek látnia kell ezt a csodás Olasz várost és most megosztjuk Veletek élményeinket. Gyertek Velünk és töltsünk el – most rendhagyó módon – 3 napot Velencében!

Tovább

5 Nap San Franciscoban!

sanfran.jpg

Ezen a héten San Franciscoba látogattunk el, melyről bátran állíthatom, hogy Amerika egyik „legeurópaibb” városa. Nehéz megmagyarázni mitől is fogalmazódott ez meg bennem, de valahogy itt éreztem egyedül az európai nagyvárosokra jellemző hangulatot, és ezt több kalandortól is hallottam már ezelőtt!

Tovább

5 nap lazulás Miamiban

thumb_img_7974_1024.jpg

Ezen a héten sok helyen tavaszi szünet van, és egyetemistaként (ha éppen nem a szakdoga leadás vagy a zh-kra való tanulás foglalkoztat bennünket), keresve sem találunk jobb „spring break” desztinációt, mint a napfényes Florida. Miami pont olyan mint a filmekben: mindenhol pálmafák, luxus és menő kocsik, az emberek habzsolják az életet. Mi is megpróbáltuk felvenni a tempót, a szállásunkat az legmenőbb részen, South Beach-en foglaltuk és bizony a távolságok leküzdésére sem a legolcsóbb autót választottuk. A Facebookon már láthattátok, de most részletesen is leírom, milyen volt a mi 5 napunk a városban, illetve környékén.

Tovább

A csokoládékon és bicskákon túl - St. Gallenben jártunk

resized_1199_82417582x853_orig_hintergrund_format-luftaufnahme_stiftsbezirk.jpg

Talán nincs is találóbb utazási célpont a húsvéti időszakra, mint a csokoládéjáról híres Svájc! Szeretnénk azért egy kicsit a szuvenírek mögé nézni és megmutatni, mi minden található még a csokoládékon és bicskákon túl. Egy édeni kisvárosban szálltunk meg, a Boden-tó déli partjától nem messze található St. Gallenben. Ha már arra jártunk, Zürichbe is ellátogattunk, a részleteket lejjebb találjátok! (fotó: http://www.st.gallen-bodensee.ch/en/)

Tovább

120 óra New Yorkban!

img_6816_1.JPG

Vigyázz... kész... New York! Ezen a héten a Nagy Almát vettük célba, és megkíséreltük a lehetetlent, 5 nap alatt megismerni a várost, amely soha nem alszik. A Facebookon már láthattátok, mi volt rajta a listánkon, de most részletesen is bemutatjuk, milyen sorrendben érdemes megnézni a leghíresebb nevezetességeket. Kényelmes cipőt fel, és indulás!

Tovább

5 Szeles Nap Chicagoban!

thumb_img_8467_1024.jpg

Újra az Egyesült Államok felé vettük az irányt ezen a héten, és egészen az ország Észak-Keleti régiójának egyik legszebb városába látogattunk, Illinois államba, Chicago-ba! Ahogy az elmúlt 4 hétben, most is, hét közben már láthattátok a Facebook oldalunkon, hogy merre jártunk, de most lássuk részletesen ezt a bizonyos 5 napot!

Tovább